Äiskälle tuli eilen illalla puhelu mun kissa- kaverin kotoo. Ne kerto, et Tiikeri on huonona. Sillä on syöpä mahassa. Se ei pysty enää syömään, eikä juomaan. Lääkäri määräsi Tiikerille kipulääkettä ja se pääsi kotiin saattohoitoon. Niillä on suru ja murhe ku ne menettää kohta rakkaansa. Äiskälle ja mulleki tuli suru. Me muisteltiin niitä aikoja ku Tiikeri oli meillä hoidos. Alkuun aina riideltiin. Otettiin mittaa toisistamme. Tiikeriä pelotti ja se oli vihainen. Parin päivän päästä totuttiin toisiimme. Aloitettiin sovitella kumpi käy ensin syömässä, vessassa ja kumpi saa ottaa päikkärit äiskän sylis. Välillä nukuttiin samassa tuolissa, mutta vähän hajurakoo tarvittiin, siks mä nukuin peiton alla ja Tiikeri päällä.

Äiskän sairauden aikana mä asuin yli puoli vuotta Tiikerin luona. Me elettiin sovussa. Löydettiin paikkamme ja nautittiin arjen asioista. Välillä tuli vakavia uutisia äiskän tilanteest sairaalassa. Silloin sain kaikilta tukea, lohdutusta ja hoivaa. Niin selvittiin vastoinkäymisistä.

Nyt ollaan kuulolla Tiikerin tilanteesta ja toivotaan sille rauhallista lähtöö tuntemattomaan.1242489236_img-d41d8cd98f00b204e9800998e