ovat vertaansa vailla. Yleensä aloitan karvottamisen heti kun äiskä avaa makkarin liukuoven. Kaivaudun syvälle peiton sisuksiin, kierin lakanalla, pompin tyynyillä ja noin hiukan vaivihkaa teroittelen kynsiä vuoteen päätyihin. Tänään kukat saivat kyytiä makkarista. Äiskä leikkeli niistä roikot pois ja asetteli ne uuteen paikkaan olohuoneessa. Mä lupasin jättää yrtit rauhaan, jos vain saan ruohoa säännöllisesti. Ainakin tänään äiskä muisti tuoda nurtsii kauppareissultaan. Ja monta pussii lohta liivattees, sekä "makkaranapsui ja maissii." Itselleen tuo osti kalapaistoksen ja kirjolohikeittoo, unohtamatta porkkanoita, luumuja, omenoita ja banaaneja. Niin ja vauvojen mustikkasosetta.

Lakananvaihtopäivä tarkoittaa sitä et pyykkipäiväkin lähestyy. Siitä tehdään aina suuri numero, koska äiskä onnistuu joka kerta pyörittämään koneita tyhjänä tai "väärään suuntaan," yleensä siksi et silmälasit unohtuu kotiin, eikä se näe lukea masiinoiden ohjeita.

RaijaMaijan uhkaus oli aika pelottava, mut kyl mä silti aattelin tulla ensi kesänäkin visiitille. Olit niin hyvä paijaamaankin ja sänkys alla oleva turva houkuttelee mua palaamaan asiaan.

Lauantain toivotukset rakkaat kamut. Viivi ja äiskä.