"Ootko Viivi mun silminä jos multa menee näkö." Se sai tietää et oikeas silmäs on jo retinopatiaa ja säikähti tietty. Entistä enemmän syytä pitää sokerit tasaisina jatkuvasti, kun nyt jo on muutoksia silmis. Hyvä uutinen oli et haiman kunto on kohentunut. Tälläkertaa insuliinintuotanto oli normaalin rajois. Ja koska hypoja on jatkuvasti etenkin yöllä pistosten määrää vähennetään. Äiskä myös mokas ku ei oo korjannut syömällä yöllisii hypoglygemioita. Se netin tieto et elimistö pyrkii korjaamaan verensokerit on oikea, mutta ei tee hyvää maksalle. Joten murkinaa masuun vaan yölläkin. Pidä siinä sit kilot kuris, narisi äiskä. Seuraavaks se nauku hampaistaan ja vielä kantapäästään.

Muuten ollaan oltu sovus. Äiskästä oikea elokuva sai paljon Jusseja. Se tykkäs niin paljon "Postia pappi Jaakobille" et sanoja ei kuulemma ole siitä kertomiseen. Muutkin Härön leffat se on kattonut ja keskittynyt niitten kuviin ja tunnelmiin 101 prosenttisesti. Erityisesti "Näkymätön Elina" puhutteli mun äiskää.

Tänään tuo aikoo lukee englantii huomist varten ja kattella televisioo. Yölukemiseks löyty kirjastost Saision. "Voimattomuus." Nimestä päätellen sopii äiskäl.