niin antaumuksel se on tänään tehnyt englannin tehtävii. Toisaalt mä tiedän et viikos se unohtaa oppimansa. Ainakin melkein. (luki, luki ja mau, mau) Äiskä käski kirjoittaa tuon. En tiijä mitä se tarkoittaa Kai tuo pilkkaa mua. Ja lisäksi se pelotteli, käynnistämällä imurin kesken päivänokosteni. Ryntäsin piiloon mahanahat hyllynreunoja viistäen. Kynnet suti (tuo leikkas ne ku käsittelin taas verhoi) Putosin. Sattui, mut säntäsin takaisin. Sain takatassuist pitoo. Painoin pään tassujen väliin ja jäin oottamaan paukkeen loppumist. Kyllä kesti. Ja kesti. Ja kesti.

Viimein hirviön leuat lonksati kiinni. Ihana hiljaisuus ja rauha pyyhki hattuni yli. Menin kyseleen äiskält, voinko luottaa ettei rumilus käynnisty uudelleen. Äiskä vannoi, ettei.

On meil nyt karvatonta. Vessaa myöten paikat kuurattu. Puuttuu vain pullantuoksu ja saunavihdat, sanoi äiskä. MItkä vihdat, naukasin. Näytän kesällä, jos otan sut maalle mukaan. Mikä se maalle on, kyselin. Se selviää, jos selviää, saa nähdä selviääkö, höpersi äiskä.

No, kamut mitä tuo äiskä mahtoi tarkoittaa, kyselen mä teiltä?