päätimme laittaa pääsiäisen kaksioon. Äiskä kuitenkin juuttui eilen lainaamansa kirjan sivuille. Sen jälkeen naamakirjaan. Sitten nokosille. Ja nyt pitäisi loihtia purtavaa pöytään. Jääkaapissa on vanhaa kastiketta, hapankaalia ja salaattitarvikkeet. Niin ja yksi keitetty peruna. Mä lupasin valmistaa aineksista juhlamenyyn. Muistutin äiskää verensokerin mittaamisesta. (se nim. rouskutti viinirypäleitä herättyään) Sokrut oli 6.5, joten nou hätä.

Ja vielä.

Näin unta et pääsin eduskuntaan ku äänten tarkistuslaskenta oli suoritettu. Kävimme tiukkoja hallitusneuvotteluja maatiaiskissojen ja rotukissojen kanssa. Kulkukissat hääräsivät vapauspuolueessaan. Vanhat makoilivat lehtereillä korvat hörössä. Toimittajia pörräsi eduskunnan ulkopuolella. Havahduin kolostani kaksiossa. Kävin syömässä kuivettunutta murkinaani. Lipaisin vettä päälle. Ja jälkkäriksi jauhoin raeruohoo.

Aurinko porottaa kaksioon. Pihalla pari likaista lumikasaa sulaa hitaasti mutta varmasti. Eipä tässä muuta tänään. Siis parasta elämässä on elämä itse. Tsau kamut.