Siltä varalta että äiskä vie senkin Malminkartanoon harjoittelin sytyttämään silmieni led- valot. Näillähän näkee tosi hyvin totesin ja naukasin äiskälle: "Voit yhdistää tulpan tohon viimeiseenkin ja kuskata sen uuteen kotiin." Äiskä kiitteli vuolaasti ja sanoi: "Käyn huomenna siivoamassa varaston. Katon löytyykö tarpeeksi kirkasta pöytälamppua. Semmosella voisi hyvinkin pärjätä nuo kolme päivää. Polta sä ledejäs. Mä laitan led- fikkarini roikkumaan koukkuun. Kiitti Virveli. Sulta löytyy apu kaikkeen.

Tänään täyttyi pari laatikkoo hyvin seulotuista papereista. Äiskän syliajast ja päiväkirjoist. Jannen piirtämistä ja kirjoittamista koulukirjoist. Tobyn kässärist shiva. Kaikenkarvaisist kirjeist ym. ym.. Nyt äiskä tutkii osaako laittaa tulpan Raijan lahjoittamaan kattokruunuun. Jos se onnistuu me pistetään pirskeet pystyyn. Mä saan gurmeena lohta ja turskaa. Äiskä Kantolan terveyskeksejä kaffin kanssa.

Äiskällä on niin kipeet kintut et sen piti ottaa rollaattori käyttöön ja popsia pana condeja yhden sijast kaksi. Haava jalkapohjassa sykkii, mut sokrut on kondikses.

Kaikil kaikkee hyvää.

p.s. Janne tulee torstaina auttamaan muutos.