Haistelen tässä saiko äiskä mun pissinhajut pois pikku- matosta. Totesin et Reinbownpulverit taikoo puhtaan pyykin, mut jättää lemut jäljelle. Se takaa et muistan kostuttaa alustaa toistekin.

Äiskä teki päivällä "retken" Ollssonille. Se osti sieltä alumiinitikkaat ja vei ne Vuorenjuureen. Nyt se tietää minkälaisii "nappuloit" täytyy vaihtaa noihin valotötsiin. Nappulois kyl luki et hommaan tarvitaan sähkömies. Äiskä on sähkömiehen jälkeläinen ja aiko siks kattoo osaako laitella piuhat itte. Mä en kyl jää sitä katsomaan, vaan luikin parhaaseen piilooni siks aikaa.

Verhotkin lähtee kohta ikkunoist. Äiskä totes mittauksen jälkeen et pituus riittää ja leveyskin melkein. Ja mikä parasta pöytä sopii uuteen keittiöön. Me otetaan kaikki kirppismööpelit mukaan, koska asunnossa on neliöit yhtäpaljon kuin täälläkin.

Vielä on monta asiaa hoitamatta. Osoitteen muutos, sähkönsiirto, terveysasema vaihtuu, kotisairaanhoito tulee ma viimeistä kertaa tälläerää, rollaattori ja muut apuvälineet otetaan mukaan. Äiskä meinas ettei sen jaloista enää kalua tuu. Mäkin tarvin koht lastan mun kinttuun tai ehkä proteesin.

Aurinkoista syksyä kaikille!